1. Udělujete tímto souhlas společnosti HERKUL a.s, se sídlem Obrnice 228, 435 21 Obrnice, IČ: 25004638, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1820. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • adresa
  • další osobní údaje potřebné pro naplnění stanoveného účelu

2. Osobní údaje budou zpracovávány pouze v rozsahu a za účelem nezbytně nutném pro:

  • příjem a vyřizování dotazů z kontaktních formulářů,
  • příjem a vyřizování poptávek na služby společnosti a
  • jiných dotazů návštěvníků webových stránek herkul.cz.,
  • evidenci vhodných uchazečů o zaměstnání (jako potenciálního zaměstnance).

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu maximálně 3 let.

3. Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to písemnou formou například zasláním emailu na adresu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti HERKUL a.s., Obrnice 228, PSČ 435 21.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, a neposkytuje je žádné třetí straně.

5. Osobní údaje jsou poskytnuty dobrovolně, jsou přesné a pravdivé.

6. K osobním údajům budou mít přístup jen pověření zaměstnanci.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Obrnicích 3. dubna 2018